توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستکاری و تغییر منوسرویس ،روشن نشدن،برنامه ریزی eeprom در ال سی دی سامسونگ مدل : 40d550
سلام به مدیران وکاربران عزیز
من یک lcd مدل 40d550 دارم که با تغیر منوسرویس.دیگه پنل تصویر و کلیدهای جلویی و صدا و ریموت کنترل غیر فعال شدند(چراغ پاور کاملا خاموشه).اما مادر برد روشنه و با هدفن صدای شبکه یک شنیده میشه.usb هم فعاله.از طریق lan هم با کامپیوتر شییر میشه و تمام فایلها رو پخش میکنه(صدا از هدفن شنیده میشه).
اول: آیا میشه از طریق lan یا usb بدون استفاده از کنترل فلشش کرد
دوم: بازش هم کردم 5 تا آی سی ایپروام داره. فکر میکنم چنتاش برای ریست فکتوری استفاده میشن چون رایت پروتکتشون فعاله.و مشخص نیست باید کدام رو ریست یا جایگزین کنم.میتونم دستگاهی بسازم که ایپورام رو بخونه و یا پر کنه(اگر نیاز باشه).حالا به نظر شما اساتید محترم تکلیف چیه؟
سپاسگذار میشم سریعتر راهنمایی کنید
سلام
در منوی سرویس چه گزینه ای را تغییر داده ا ی ومشکل اولیه چه بوده که می خواستی در منوی سرویس حلش کنی؟
بهترین کار اینه که ایپرام را که مربوط به سیستم دستگاه است پیدا کنی وبا یک فایل سالم پروگرام کنی ومی توانی از یک آی سی خام نیز استفاده کنی در بیشتر موارد جواب می دهد..
حال برای تشخیص وراهنمای بیشتر برای پیدا کردن آی سی ایپرام یک عکس از مین قرار بده تا راهنمایی شوید و آی سی برایت مشخص کنیم.
سلام سرپرست گرامی.تشکر از پاسخگویی.
عرض کنم که...میخواستم dvb رو فعال کنم(که نداشت).بعد هم فکر میکنم(درست یادم نیست)در قسمتsvc یکی از گزینه ها که روی off بود رو تغییر وضعیت دادم (set نکردم.فقط تغییر دادم)و شد Waite اما هر کاری کردم دیگه به حالت off یا چیز دیگه تغییر نکرد.دیگه از منو خارج هم نمیشد(انگار منتظر یک I/O شده بود وهمونجا گیر کرده بود).کنترل هم از کار افتاده بود(چشمک قرمز رنگ روی پنل هنگام فشردن دکمه های ریموت چشمک نمیزد).از روی پنل هم خواموش نشد.به ناچار با اینکه میدونستم اشتباه میکنم از برق کشیدم. وقی ب برق زدم...ادامه داستان
من فکر میکنم یکی از اپیرام ها که با بقیه فرق داشت (ساخت atml )بود و جاش کنار پرسوسر اصلی بود(همین ک بزرگترین ic برده و یک هیت سینک روشه).ایپرام مورد نظر باشه،بزرگوار نظر شما چیه؟
شمارش هم فکر میکنم این بودatmlh050 (الان سر کارم نمیتونم عکس بگیرم)
میشه با یه ایپرام دیگه از سری 24s جایگزینش کرد؟
باسلام دوست عزیز
آی سی ایپرام اصلی معمولا نزدیک آی سی سیستم قرار دارد
که احتمال زیاد نیز همین آی سی می باشد
که می توان آن ر ا از مدار خارج کرد
وبه جای آن از آی سی 24C256 خام استفاده نمود
موفق باشید
سلام
دوست گرامی به احتمال زیاد همین آی سی که اشاره کردیدایپرام باشد .
شما در آن زمان باید صبر می کردید دستگاه در حال تغییراتی بود ( درحالتwaite) باید صبر می کردید تا خودش به منو بر گردد مقداری زمان می برد انشا.. با تعویض ایپرام کارت در ست شود.
اگر هم نشد می تواند برنامه فلش را خراب کرده باشد.
به هر صورت اقدامات لازم را انجام دهید ونتیجه کار را عنوان کنید.
سلام.تشکر.بله ایپرام رو از جمهوری خریدم.و جایگزین کردم(مطمئن شدم که همونه چون کنارش جای پایه اتصال پروگرمر بود).به نظرتون چی شد؟ خاموشی و دیگر هیچ! آقا حالم گرفت.ای سی قبلی هم گذاشتم سرجاش.خدا رو شکر حداقل خرابترش نکردم
خب حالا تکلیف چیه؟(بعید میدونم مشکل از eepropm باشه.برای اینکه برد اصلا خاموش نشده که بخواد از ایپرام بوت بشه)احتمالا باید اول برد به حالت استند بای برود و چراغ ال ای دی قرمزش روشن بشه.فکر میکنم وقتشه به تعمیرکار سپرده بشه
سلام.تشکر.بله ایپرام رو از جمهوری خریدم.و جایگزین کردم(مطمئن شدم که همونه چون کنارش جای پایه اتصال پروگرمر بود).به نظرتون چی شد؟ خاموشی و دیگر هیچ! آقا حالم گرفت.ای سی قبلی هم گذاشتم سرجاش.خدا رو شکر حداقل خرابترش نکردم
خب حالا تکلیف چیه؟(بعید میدونم مشکل از eepropm باشه.برای اینکه برد اصلا خاموش نشده که بخواد از ایپرام بوت بشه)احتمالا باید اول برد به حالت استند بای برود و چراغ ال ای دی قرمزش روشن بشه.فکر میکنم وقتشه به تعمیرکار سپرده بشه
درود
دوست گرامی شما دقیقا کدام آیسی را تعویض کرده اید ؟ شماره آن را اعلام کنید . آیسی
خام را که نصب کردید حدود یک دقیقه بگذارید در حالت استندبای بماند مجدد تست کنید .
در صورت امکان یک عکس از برد و شماره آیسی ها قرار دهید .
سلام جناب احسان پور. فقط یک آی سی به شماره atml h050 نزدیک پرسسور اصلی بود که ب صورت یک آی سی ایپرام بایاس شده بود(متاسفانه یادم رفت عکس بگیرم و تلوزیونو بستم)
بیشتر از یک دقیقه هم صبر کردم.چیزی نشد.(تلوزیون ب حالت استند بای نمیره).جناب احسان پور لطفا کسی رو به من معرفی کنید که با تجربه باشه،امین و با این مدل کار کرده باشه برای تعمیر(اگر سام سرویس باشه ک بهتر)
البته من تهران هستم
با سلام دوست عزیز ایا مدل d550است یا b550لطفا مدل را کامل مشخص کنیددر این مدل از ای سی ایپرام به شماره 25L3205D استفاده شده که در پشت مدار قرار دارد. فقط با دستگاه پروگرامر می توانی فایل را به این ای سی انتقال بدهید منتها یک راهکار دیگر این است :برای ریست کردن دگمه exit روی کنترل را موقعی که تلویزیون روشن است به مدت 20 ثانیه نگه دارید (چون تصویر ندارید ونمی بینید)گزینه ای می اید یک بار به چپ بروید و ok کنید تلویزیون خاموش خواهد شد سپس روشن کنید.
سلام جناب sx بله مگه میشه اشتباه کرده باشم.مدل D هستش(2011ساخت)
تا اونجا که یادمه آی سی پشت برد نبود.
این نگه داشتن دکمه exit هم در فروم های خارجی دیدم ولی چند روز پیش امتحان کردم جواب نداد(کنترل و پنل کلید جلویی کاملا غیر فعاله).با تشکر از شما
من هم عین مشکل این اقا را دارم.هنگام پیغام wait صبر نکردم و بدبخت شدم
سلام
اول اینکه ایپرام را تعویض کنیدو دوم روش منو مخفی رابکار بده وتلویزیون را ریست کنیدویا اینکه چند بار از برق درآورده وپشت سرهم به برق بزنید شاید به استنبای ویا روشن شود.ودر غیر اینصورت باید مین برد را تعویض کنی.
فرخ جوانمرد
13-07-11, 01:52
سلام دوست عزيز
مگر شما تعمير كار نيستي اگر هستي كه هيچ يا بايد پروگرامش كني با يك نوع مشابه
اگر نيستي بهتره دستگاه رو ببندي بدي نمايندگيش و خلاص
آنكه بدون علم و اطلاع کاری انجام دهد، بیش از آنچه آباد کند خراب می کند. ...
سلام به مدیران وکاربران عزیز
من یک lcd مدل 40d550 دارم که با تغیر منوسرویس.دیگه پنل تصویر و کلیدهای جلویی و صدا و ریموت کنترل غیر فعال شدند(چراغ پاور کاملا خاموشه).اما مادر برد روشنه و با هدفن صدای شبکه یک شنیده میشه.usb هم فعاله.از طریق lan هم با کامپیوتر شییر میشه و تمام فایلها رو پخش میکنه(صدا از هدفن شنیده میشه).
اول: آیا میشه از طریق lan یا usb بدون استفاده از کنترل فلشش کرد
دوم: بازش هم کردم 5 تا آی سی ایپروام داره. فکر میکنم چنتاش برای ریست فکتوری استفاده میشن چون رایت پروتکتشون فعاله.و مشخص نیست باید کدام رو ریست یا جایگزین کنم.میتونم دستگاهی بسازم که ایپورام رو بخونه و یا پر کنه(اگر نیاز باشه).حالا به نظر شما اساتید محترم تکلیف چیه؟
سپاسگذار میشم سریعتر راهنمایی کنید
با سلام
البته عکس فوق مین led هستش ایسیهاشو
مشخص کردم اگر خواستی عکس مین رو
بگذار.
دوستان باید توجه داشته باشند قبل از هر کاری بر روی
ایسیهای پروگرامی دستگاه مانند فلش یا ایپرام ابتدا اطلاعات
داخل انها را در یک پوشه به نام ادرس (لوکیشن) ایسی ذخیره
کنند تا در صورتی که اشکال برطرف نشد
مجددا اطلاعات ان را بر روی ایسی خودش برگردانند
تا مشکل تو مشکل نشود.
حال اگر اطلاعات ایپرامی را که پاک کردید را دارید
بر روی ایسی خودش برگردانید وبعد
ایسی ایپرام مایکام رو 24c256 خام بگذارید.
ببینید بر طرف میشود.
در ضمن در کنار هر کدام از ورودیها یک ایپرام
وجود دارد که مربوط به ان ورودی میباشد
که معمولا 24C02 استفاده میشود در صورتی که
اطلاعات انها بهم بریزد یا تخلیه شود ان ورودی کار نخواهد کرد.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.